Transformation Consultant

In een wereld waar de complexiteit en de snelheid van digitale veranderingen toenemen, is het voor organisaties noodzakelijk zichzelf te transformeren. Als consultant bij BlinkLane help je grote organisaties bij deze uitdagende verandering. Samen met een team van collega’s ben je betrokken van ontwerp tot implementatie van de organisatietransformatie.

Jouw impact

BlinkLane consultants zijn breed inzetbaar op verschillende thema’s en krijgen vanaf de start een verantwoordelijke rol binnen opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Begeleiding van een organisatie in de transformatie van een traditionele organisatie naar een adaptieve digitale marktleider;
 • Implementatie van Agile werkwijzen op basis van moderne frameworks als SAFe, Less en Spotify.
 • Klanten helpen om hun doelen te realiseren door hun organisatieprocessen, manieren van werken, gedrag en leiderschap te verbeteren;
 • Ondersteuning bij het inrichten van een consistente “strategische flow” (zoals Lean Portfolio Management en Lean budgettering);
 • Opzetten en uitvoeren van nieuwe manieren van werken met als doel om continue innovatie te realiseren;
 • Het moderniseren van secundaire organisatieprocesen, zoals HR, finance en inkoop.

"As a BlinkLane consultant we are strategists, advisors, facilitators and coaches at the same time. It’s an incredibly rich variety of tasks." - Daniela Resch, consultant bij BlinkLane.

Waarom BlinkLane?

BlinkLane biedt jou een ambitieuze en innovatieve omgeving om in te werken met mensen met verschillende achtergronden en ervaring. De kleinschaligheid en de groei-ambitie van BlinkLane zorgt ervoor dat je nauw betrokken bent bij de strategie en ontwikkeling van de organisatie. Je kunt direct zichtbare impact maken.

“Je ontwikkelt je heel snel in deze omgeving. En dan bedoel ik bijvoorbeeld het samenwerken met mensen van wie je veel leert, een klant die jou steeds kritisch bevraagt, waardoor je steeds net een stap vooruit moet lopen. Jezelf willen verdiepen, jezelf op een kennissessie presenteren aan collega’s. Je doet vaak dingen in een stretch, maar daardoor groei je wel heel snel.”
– Paul van der Haar, Senior consultant bij BlinkLane.

Dit ben jij

We zijn specifiek opzoek naar Nederlandssprekende kandidaten met een afgeronde academische opleiding. En verder:

 • Minimaal 2 jaar consultancy ervaring bij grote organisaties. Hierbij heb je al (enige) kennis en ervaring opgedaan ten aanzien van Agile principes en werkmethoden;
 • Ambitieus, overtuigend met sterke analytische vaardigheden;
 • IT en digitale transformatie zijn onderwerpen waar je interesse in hebt en die duidelijk terugkomen in je werkervaring.

“Wat ik heel leuk vind aan BlinkLane is dat we betrokken zijn bij grootschalige digitale transformaties. Dat betekent dat je vaak met hele slimme technische mensen werkt. Het is dan ook een vereiste dat je enige affiniteit hebt met die wereld, zodat je je ook kan inleven en begrijpt wat er in die bedrijven gebeurt om ze zo verder te helpen.”
– Priya Panday, consultant bij BlinkLane.

Enthousiast?

Solliciteer via de button op deze pagina. We vragen je om een CV en motivatie toe te sturen. Je motivatie of korte introductie over jezelf mag ook via een video of vlog!

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Het proces is ziet er daarna als volgt uit:

 1. Telefonische intake;
 2. Eerste gesprek met HR;
 3. Tweede gesprek met consultant;
 4. Derde gesprek met partner;
 5. Presentatie ronde waarbij je jezelf presenteert aan je potentiële collega’s;
 6. Startdatum: in overleg.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Laura Dragulin (HR Advisor) per mail of via +31 615622342. Ze staat je graag telefonisch te woord!

Are you ready to become a BlinkLane Transformation Consultant? Send your CV to Marleen Werkhoven